2022-03-22 11:51:04• hírek • Bede Emőke

Előkészítősöknek tartottak nyílt napot az Avram Iancu Általános Iskolában

Március 22 -én, Giurgiuca Orsolya tanítónő szervezésében nyílt napot tartottak a leendő előkészítősök számára a szatmárnémeti Avram Iancu Általános Iskolában.

Az eseményen természetesen jelen volt a többi magyar tagozatos tanítónéni is, azaz Sink Irén, Dohi Julianna, Szász Ildikó és Márton Noémi is. Lacka Zoltán aligazgató szeretettel üdvözölt mindenkit, és hangsúlyozta, a tanintézmény tárt karokkal vár minden gyereket, aki itt kezdené meg az előkészítő osztályt.


A közel kétórás tevékenységen a gyerekek egy mesét hallgattak meg, ezt követően erdei iskolában vehettek részt. Különféle próbákat kellett teljesíteniük, mint a mesehősöknek. Az ügyességi vetélkedő végén kézimunkázhattak, hóvirágot készítettek a szülők, nagyszülők segítségével. A leendő iskolások nagyon jól érezték magukat, azzal búcsúztak, hogy szeptemberben ismét találkoznak. Giurgiuca Orsolya leendő előkészítős tanítónéni mindenkit szeretettel vár.


A tanintézmény tájékoztatása szerint a beiratkozás az április 11. és május 10. közötti időszakban zajlik az iskola titkárságán és online. Az előkészítő osztályba való jelentkezéshez szükség van a gyermek születési anyakönyvi kivonatának eredetijére és fénymásolatára, a szülők személyi igazolványának eredeti és fénymásolt példányára, a háziorvos által kiállított igazolásokra a gyerek iskolaalkalmasságáról és oltásairól, valamint egy kartondossziéra.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: